Gebruikte bestrating kopen van goede kwaliteit en voor scherpe prijzen?Haal net als anderen voordeel uit uw portemonnee!

Of u nu op zoek bent naar 50m2 gebruikte gebakken waalformaat klinkers voor uw terras, 400 m2 gebruikte gebakken dikformaat klinkers of 200 gebruikte betonplaten voor uw terrein. Bij Gebruiktebestrating.com hebben we voor ieder wat wils en bezorgen we de gebruikte materialen graag op het door u gekozen adres. Dit kan al binnen 5 werkdagen na uw bestelling! Wilt u de gebruikte bestrating liever ophalen? Dit kan altijd. Bij ons staat goede kwaliteit, goede service en natuurlijk onze scherpe prijzen hoog in het vaandel.

Bij ons heeft u geen palleteer kosten, dit doen wij GRATIS!

Gebruikte bestrating kopen

Gebruiktebestrating.com is een handelsonderneming die zowel aan particulieren, hoveniers en aannemers gebruikte bestrating verkoopt. Gebruiktebestrating.com is voortgekomen uit Ouwejan & F. de Bruijn Infra en is gevestigd in Zegveld, Utrecht. Door het grote bestand aan relaties krijgen we veel gebruikte bestrating aangeboden. Deze gebruikte bestrating wordt gesorteerd en klaargemaakt voor hergebruik door onze eigen machine. Deze machine is gespecialiseerd in het reinigen en afmeten van de verschillende klinkerformaten. De gebruikte klinkers die niet meer voldoen aan de afmetingen worden door de machine op een aparte stapel gelegd en niet meer gebruikt.

ouwejan gebruikte bestrating

Minimale CO₂-uitstoot

Wist u dat we op deze manier 75% van de gebruikte bestrating opnieuw kunnen gebruiken? Dit minimaliseert ook nog eens de CO₂-uitstoot, omdat de gebruikte stenen niet afgevoerd hoeven te worden naar een recyclinginstallatie.

Duurzame oplossing voor gemeentes, bedrijven en particulieren

Verscheidene gemeentes, bedrijven en particulieren zijn u al voorgegaan door te kiezen voor deze duurzame oplossing. Het is namelijk niet alleen goed voor de wereld, maar ook goed voor uw portemonnee!

Welke soort gebruikte bestrating zoekt u?

Wij hebben allerlei verschillende gebruikte bestrating in ons bezit. Vaak geeft tweedehands bestrating een meer unieke uitstraling dan nieuwe bestrating. Vandaar dat velen u al voorgingen met het kiezen voor gebruikte bestrating boven nieuwe bestrating. Neem eens een kijkje in ons assortiment:

Uw eigen gebruikte bestrating verkopen?

Of u nu uw eigen gebruikte bestrating wilt verkopen of andere gebruikte bestrating wilt kopen, bij ons bent u aan het goede adres. Heeft u vragen voor ons of gebruikte bestrating liggen en bent u van mening dat wij hier iets mee kunnen? Neem dan contact met ons op! U kunt het contactformulier invullen of ons bereiken op 0348-457950.

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de richtlijnen van Gebruiktebestrating.com op het gebied van privacy.