OVER ONS

Bij Gebruiktebestrating.com kunt u terecht voor de in- en verkoop van gebruikte bestrating. Wij bieden u alle soorten gebruikte klinkers en andere bestratingsmaterialen. Denk bijvoorbeeld aan gebruikte betonklinkers, gebakken klinkers, betonbanden, natuursteen en vele andere soorten. Gebruiktebestrating.com levert door heel Nederland.

Specialist in machinaal bestraten

Ouwejan & F. de Bruijn Infra, specialist in machinaal bestraten, is een stratenmakersbedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met bestratingen door heel Nederland. Daarnaast behoren ook het aanbrengen of vervangen van riolering, het bouwrijp maken van bouwprojecten en asfalteringswerkzaamheden tot onze scope van werkzaamheden. Naast hoofdaanneming houden we ons ook bezig met onderaanneming.

Grote en kleine projecten

Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn zaken die bij ons hoog in het vaandel staan. Dagelijks zijn we met circa 100 man aan het werk en zijn we zeer flexibel. We houden ons niet alleen bezig met grote projecten, maar ook kleine werkzaamheden staan bij ons op de planning. De reeds afgeronde en lopende projecten variëren in duur van één dag tot 4 jaar. Één van onze sterke kanten is dat we grote projecten in een zeer kort tijdsbestek kunnen uitvoeren. Om die reden worden we vaak voor zulke projecten gevraagd.

Start van Gebruiktebestrating.com

Via onze grote klantenkring wordt veel gebruikte bestrating aangeboden en kochten we binnen Ouwejan & F. de Bruijn Infra al enige tijd materialen op om deze vervolgens te sorteren. Goede stenen gaan op pallets en worden op de markt gezet. Daarnaast verkopen we ook gebruikte stenen in los gestorte partijen door en zijn er ook nieuwe partijen aanwezig die zijn overgebleven van werken door Ouwejan & F. de Bruijn Infra. Deze werkzaamheden hebben we sinds januari doorgezet op onze nieuwe onderneming gebruiktebestrating.com.

Meer informatie?

Bent u ergens naar op zoek en komt u dit niet tegen in ons aanbod? Schroom dan niet en contacteer ons. Wij realiseren uw wens!

Meer informatie over ons

CO2 - beleid

Met z’n allen de schouders eronder om ons leefmilieu te verbeteren. Dat vindt Gebruikte bestrating belangrijk om uit te dragen. Samen zorgen voor minder CO2 uitstoot. Wij hebben afgelopen periode een gedegen CO2-beleid en plan van aanpak ontwikkeld waarmee wij de CO2-uitstoot van onze bedrijfsactiviteiten willen verminderen. U kunt onze beleidsverklaring inzien door hier te klikken.

Meer algemene informatie en documentatie met betrekking tot de CO2-prestatieladder is te vinden op de website van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen.

DOCUMENTEN 2024

DOCUMENTEN 2023

DOCUMENTEN 2022

DOCUMENTEN 2021